Mustikkapiirakka.com

Valikko

Tai valitse jokin näistä maukkaiksi todetuista mustikka­piirakka­ohjeista:

Kommentteja

Äidin mustikkapiirakka

Tämä on Villikatajan blogissa julkaistu erittäin suosittu mustikkapiirakkaresepti, jonka alkuperä juontaa Etelä-Karjalaan. Karjalaisnainen oli tuonut työpaikan taukohuoneeseen pellillisen tätä, ja sen herkullisuudesta johtuen se päätyi eri vaiheiden kautta Villikatajan blogiin, sitten tänne Mustikkapiirakka.comiin ja toivottavasti pian myös teidän lukijoiden kahvipöytiin.

Arlan mustikkapiirakka

Tämä vanhan ajan herkku maistuu nykypäivänäkin, ja miksei maistuisi, onhan se makea ja vaivaton valmista. Arlan reseptissä mustikkapiirakasta saa erityisen herkullisen tarjoilemalla sen vaniljakastikkeen kanssa.

Ethereumin kurssi muuttuu monta kertaa mustikkapiirakan ollessa uunissa

Gluteiiniton mustikkapiirakka

Tässä on gluteiinittomien leivontareseptien suosijoille hyväksi todettu mustikkapiirakkaohje. Jos mustikkapiirakkaa on tarkoitus tarjoilla keliaakikolle, on huolehdittava työvälineiden puhtaudesta ja siitä, ettei esimerkiksi margariinissa ole leivänmuruja (gluteiiniviljaa).

Helppo mustikkapiirakka

Tästä Yhteishyvän reseptistä syntyy yksi uunivuoallinen mustikkapiirakkaa. Sopii mainiosti jälkiruoaksi. Reseptin ravintoainetiedot koskevat koko mustikkapiirakkaa, ei siis vain yhtä annosta.

Jogurtti-mustikkapiirakka

Tässä on tavanomaisesta poikkeava mustikkapiirakkaohje, joka kahvipöytään tuotuna ilahduttaa ja yllättää, sillä mehevän siitä tekee (laktoositon) vaniljajogurtti.

Kaikki kerralla mulle -mustikkapiirakka

Tässä on Kuperkeikkakoti-blogissa esitelty herkku, joka on reseptin keksijän mukaan rapsakalla pohjalla, pehmeän rahkaisella täytteellä ja kanelinamkuisilla murusulla pinnoitettu mustikkapiirakka.

Kotilieden mustikkapiirakka

Kotiliesi-lehdessä esitelty mustikkapiirakkaresepti tehdään uunipellille ja koristellaan vinoristikolla. Tästä reseptistä syntyy kuohkea, muhkea mustikkapiirakka.

Maailman paras mustikkapiirakka

Tässä Kinuskikissan nettisivuilla alun alkaen julkaistussa reseptissä hyödynnetään rahka–voitaikinaa, jota voi hyödyntää mustikkapiirakoiden lisäksi rullissa, pasteijoissa ja toki muissakin piirakoissa.

Maittava mustikkapiirakka

Tämä on melko nopea, noin tunnin vievä, resepti Olivia-lehdestä. Sen voi tarjoilla esimerkiksi vaniljakastikkeen kanssa tai vaniljajäätelön seurassa.

Makoisa mustikkapiirakka

Tässä on makea mustikkapiirakka, joka valmistetaan piirakkavuokaan ja nautitaan jäähtyneenä esimerkiksi vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. Taikinaa voi piristää lisäämällä siihen hieman kardemummaa joukkoon.

Marttojen mustikkapiirakka

Marttojen ajattoman herkullinen mustikkapiirakkaresepti on kesäinen, makea ja munaton. Tähän tarvitaan noin viisi desilitraa mustikoita — tai jos haluat tehdä puolukkapiirakan, mustikat vaihdetaan niihin.

Mustikkapiirakka

Tässä on Kotikokin nettisivuilla julkaistu perusresepti, josta syntyy vuoallinen murutaikinan kruunaamaa mustikkapiirakkaa. Paistamiseen kuluu puolisen tuntia ja muuhun työskentelyyn noin varttitunti.

Mustikkapiirakka à la Kodin Kuvalehti

Tässä on mainio Kodin Kuvalehdessä esitelty mustikkapiirakkaohje, johon voi tehdä pientä ekstraa laittamalla mustikoiden joukkoon vadelmia jos niitä on saatavilla, tai vaikka luumuja. Silloin toki pinnalle on ripoteltava vähän enemmän sokeria.

Mustikkapiirakka kermaviilitäytteellä

Tässä on todella, kuten Ruokamenojen sivuilla kerrotaan, helppo, nopea ja herkullinen ratkaisu tilanteeseen, kun makeannälkä tai vieraat yllättävät. Reseptissä käytetään erikoisuutena kermaviiliä.

Mustikkapiirakka pullataikinasta

Monien mielestä mustikkapiirakka on tehtävä murutaikinaan, mutta vaihtelun vuoksi tässä on mahdollisuus tehdä makutesti paistamalla se pullataikinasta.

Pikapika-mustikkapiirakka

Pirkan pikapika-mustikkapiirakka syntyy nopeasti, josta nimikin juontuu… Tästä syntyy mustikkapiirakka alle tunnissa. Mustikkapiirakassa voi käyttää joko tuoreita tai jäisiä mustikoita.

Reseptivihkon mustikkapiirakka

Tämä on hauska mustikkapiirakkaohje, jonka voi tehdä joko piirakkavuokaan tai uunipellille. Kummassakin tapauksessa mustikat voi toki korvata puolukoilla, tai laittaa niitä sekaisin. Vaihtelun vuoksi erilaisten variaatioiden tekeminen on suositeltavaa…

Ruis-mustikkapiirakka

Tämä on Ruokalassa julkaistu resepti, jonka Alex Nurmi oli säveltänyt samalle sivulle herkullisen hirvipadan valmistusohjeen seuraan.

Suomen Hiivan mustikkapiirakka

Tämä on pullataikinaan tehtävä mustikkapiirakka, johon käytetään joko tuorehiivaa tai kuivahiivaa. Mustikoita kuluu noin 5 desilitraa.

Valion mustikkapiirakka

Tämä on herkullinen Valion julkaisema mustikkapiirakkaohje. Siitä voi soveltamalla tehdä helposti pieniä mustikkapullia. Pakastemustikoita käytettäessä jäisiin marjoihin lisätään noin desilitra perunajauhoja.

Wikikirjaston mustikkapiirakka

Tämä on Wikikirjastossa julkaistu ohje kuohkean mustikkapiirakan valmistamiseen. Siitä syntyy uunipellillinen piirakkaa 40 minuutissa. Vaikeustaso on 2/5.


Mikäs tämä Mustikkapiirakka.com oikein on?
Täällä listataan parhaiksi todetut reseptit maistuvimpiin mustikka­piirakoihin. Jos haluat ehdottaa omaa ohjettasi kokoelmaan, voit tehdä sen tällä lomakkeella.